How to be productive?

1170715_392819270817717_1153209464_n

I. Trezește-te cu o atitudine pozitivă. Trebuie să îți dai motivele pentru care astăzi va fi o zi mare. Poate că vei vizita un muzeu, cu un prieten vechi sau pur și simplu vei merge la restaurantul preferat pentru masa de prânz. Indiferent de motivul ales, îți va oferi o perspectivă mare în viața ta și te va ajuta în a fi productiv astăzi.

II. Mănâncă un mic dejun sănătos, echilibrat. Urmează acest exemplu pe tot parcursul zilei, cu masa de prânz și cină, știind că ai făcut un efort de a mânca sănătos, va fi extrem de plin de satisfacții. Corpul și creierul tău vor fi foarte recunoscători.
images

III. Scrie o listă de obiective pentru a doua zi (sau pe săptămână). Asigurâ-te că lista este în funcție de prioritățile tale. Începe cu ceva care trebuie să fie făcut înainte de toate celelalte pentru a elimina momentele stresante. Este de asemenea important să echilibrezi volumul de muncă din lista ta. Puneți sarcini simple, pentru început și ușor, ușor din ce în ce mai grele.
images (1)

IV. Fă o faptă bună. Chiar și cele mai mici lucruri pot merge pe un drum lung. Ajutarea un străin sau poate lăsa un zambet pe fața ta pentru tot restul zilei.
help-2

V. Fii activ. Acest lucru ar putea însemna orice formă de exercițiu, chiar și în cea mai mică. Dă-te jos din autobuz și mergi pe jos o distanță mai mare în cazul în care nu există nici o grabă pentru a ajunge la destinație.

VI. Abordează un obicei de uz casnic. Orice, de la măturat podeaua dormitorului pentru a lua gunoiul până la spălatul rufelor. Lucruri mici făcute zi de zi te va ajuta să te simți mult mai productiv și mai obosit.

VII. Organizează-ți viitorul. Concentrându-te pe viitor, vei simți un sentiment de ușurare pentru ceea ce va urma. Poți pregăti emailurile pe următoarea săptămână, plățile scadente sau ați face agenda de lucru pe perioada următoare.

images (2)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s